Chocolade dip met amandel
      
    Trek in zoet
      
      Wild feestje
      
      ZSM!
      
       
INGREDIËNTEN
          25 gram amandelen
          50 gram donkere chocolade
              VOORBEREIDING
          Smelt de chocolade op een lage temperatuur in de magnetron.
          Vergeet niet regelmatig te roeren om aangebrande chocolade te voorkomen.
          Hak ondertussen de amandelen in kleine stukjes. Als de chocolade volledig gesmolten is, dip er een Bugles chipje in.
          Rol het chipje door de amandelstukjes. Laat de Bugles chipjes opdrogen op een vel bakpapier.
          Tip: Je hoeft niet te wachten tot de Bugles chipjes opgedroogd zijn, ze zijn ook heerlijk wanneer de chocolade nog vloeibaar is!
               
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
