Curry Hummus & Cashew Dip
Lekker hartig
Paar mensen
Zolang het duurt…
Curry Hummus & Cashew Dip
Ingredients
1/2e kop cashewnoten
3 cl water
2/3e kop gele spliterwten
1/2e kop amandelmelk
Zout
Peper
1/2e theelepel paprikapoeder
2 theelepels curry poeder
1/2e theelepel lookpoeder
Directions
Week de cashewnoten gedurende 1 uur in een kom met water.
Spoel ondertussen de gele spliterwten schoon en kook ze voor ongeveer 40 minuten tot ze zacht zijn. Giet de spliterwten af.
Spoel de cashewnoten schoon en doe ze in de blender samen met 3 cl water. Mix tot een gladde massa.
Voeg daarna de spliterwten, amandelmelk, het currypoeder, de lookpoeder en het paprikapoeder toe in de blender. Kruid af met wat peper en zout. Mix dit alles tot 1 geheel. En daarna, dippen maar!

GERELATEERDE RECEPTEN